Wat is Doorax?

In Nederland zijn er steeds meer inbraken en dit is natuurlijk angstaanjagend. Steeds meer inbraken, betekent natuurlijk ook dat je meer risico loopt. Je wilt natuurlijk niet dat er bij jou ingebroken wordt en daarom is het belangrijk om naar de zwakke punten te kijken van jouw woning. Een woning kan namelijk veel zwakke punt hebben en dit maakt het soms erg lastig. Waar zitten deze zwakke punten nu precies? Bij veel huizen zijn dit de sloten en kunnen de meeste sloten makkelijk geforceerd worden. Kijk daarom op de website van Doorax, zodat je de nieuwste cilindersloten kunt bestellen. Veel mensen snappen nog niet het nut van kwalitatief slot van het merk Doorax, maar het is wel handig om hier meer over te weten te komen. Wil jij hier meer te weten over komen? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

De sloten van Doorax

Doorax is een bekend sloten merk en dat is niet zonder reden, zo hebben ze hele veilige sloten. Dit betekent dat de sloten van een hoge kwaliteit zijn en vaak ook een keurmerk hebben. Dit keurmerk noemen we het SKG keurmerk en dit wordt aangegeven met ** of ***. Een slot met SKG*** keurmerk is het sterkst en kan veel meer weerstand bieden tegen een inbreker. Zo kan het minuten duren, voordat de inbreker het slot open kan krijgen en dat is een groot voordeel. Veel mensen in Nederland hebben een verouderd of versleten slot, dit kan ervoor zorgen dat de inbreker binnen een paar minuten bij jou binnen staat.

 

Een slot kan alleen het SKG keurmerk krijgen als deze ook uitgebreid is getest door de politie. De sloten worden getest op weerbaarheid tijdens een inbraak en zo ben je verkeerd van kwalitatieve sloten. Deze sloten van Doorax hebben vaak een kerntrekbeveiliging of een meerpuntssluiting. Deze beveiligingen zorgen ervoor dat het cilinder bijna niet uit het slot kan worden getrokken door een inbreker. Dit maakt jouw huis een stuk veiliger en je bent er van verzekerd dat er niet ingebroken kan worden.

Op het internet bestellen

Tegenwoordig kun je van alles op het internet bestellen en dit is ook het geval met de sloten  van Doorax. Doorax heeft een heel ruim aanbod en dat is ook het eerste wat je ziet op de website. De website is heel overzichtelijk en het is eenvoudig op sloten te vinden en ook te bestellen. Let wel op, want je hebt verschillende soorten sloten met het SKG keurmerk en deze moet je goed met elkaar vergelijken. Geef aan waar je de sloten bezorgd wilt hebben en schakel een specialist in om de sloten te monteren. Zo weet je namelijk zeker dat de sloten goed op de deur zitten en dat is een groot voordeel.

 

De sloten van Doorax moeten ook goed onderhouden worden, alleen op deze manier hebben de sloten een lange levensduur. Zoek op het internet hoe je dit het beste kunt aanpakken of schakel een ervaren slotenmaker in.

 

Wil je toch een ander soort slot? Bekijk ook eens cilindersloten